Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Vendégönyv

2008.02.17

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

busaeniko@citromail.hu

(busaeniko, 2009.05.11 15:45)

Aznap felmentem, hogy készítsek pár fotót, hogy megmutassam nekik nincs mitől félni!Szokásomhoz híven feltettem a gépre és ott néztük meg,most már tudom, hogy hiba volt!A képeken hol egyiken hol másikon most már tudom, hogy energiagömbök bannak,nem falon előtte, és mozgásban vannak.A fényképek kivannak akasztva a falra.Több képen is szellemfejek vannak, és rendes arcokat lehet kivenni belőllük.Van közöttük egészen kicsi gyerek, pár éves, időssebb, fiatalabb, szemüveges,bajuszos,....stb.

busaeniko@citromail.hu

(busaeniko, 2009.05.11 15:41)

Tisztelt szerkesztőség!Látom itt foglalkoznak energiagömbökkel, szellemekkel.energiagömbök igenis vannak,hol haloványak, hol emberfejet is kilehet venni belőlük, hol egészen fényesek, színesek....stb.mi nap mint nap találkozunk ilyenekkel.Történetünk a télen kezdődött.a lányom egyedül ment fel ruháért és hallotta, ahogy a szobában lévő szekrény kinyillik, és hallotta, hogy járkálnak bent.azt hitte valamelyik testvére.másodjára ugyan így járt,úgy megillyedt,hogy sírva rohant le.Felmentünk de nem láttunk semmit.Aztán pár napra rá itthon voltam 18 hónapos kislányommal, hallottam ahogy a lépcsőajtót dübögtetik,de nem vadúl,és felpattant a kilincs.Kinyitottam az ajtót de senki nem volt ott.folytatom egy másikban!Nem fér ki!

szocso93@hotmail.com

(Szofi, 2009.05.09 11:17)

Kedves Szerkesztő!

Én nagyon nagyra tartom és érdekel, sőt hiszek is a szellemekben azóta amióta régen sok elképzelhetetlen dolgok történtek a lakásunkaban.

Az egyik ismerősöm szerint csak képzelőttem vagy kitaláltam de nem mert igazi volt és egyik éjszaka is olyan furcsa zajokat lehetett hallani. Bár sokak szerint biztos hülyeség vagy álmottam pedig nem felkeltem és körül néztem de akkor már nem volt semmi nem értek hozzá sajnos de azért az oldalamat fúrja ez a dolog.

Üdv: Szofi

cyxcy

(xyc, 2009.05.05 20:15)

látszik hogy nem igazi egyetlen kép sem

kastély

(Zsuzsa, 2009.02.20 23:57)

Kedves Marius!
Sajnos e téren nagyon nagy az elmaradás kutatás szempontjából...
De nekem olyan érzésem van hogy annak a híres szkeptikus körnek, Vágó István vezetéséval van a dologra befolyása akik ezt a témát teljesen szembeállítják a tudománnyal. Viszont az a probléma hogy a mai száraz tudomány mint kutatási lehetőséget, teljesen a szőnyeg alá söpri................

kastély

(Zsuzsa, 2009.02.20 23:47)

Kedves Mari!
Várom a megkeresésedet!!

mariracz.@HOTMAIL.COM------------

(Szedlakne Racz Maria.Svedorszag, 2009.02.19 18:29)

Szia.Igenis hiszek benne,a ferjem 7 honapja halt meg,es elotte megbeszeltuk,hogy ha valami van,akkor jelentkezik.Ötargyakot mozgatott,es halala utan 1 oraval homokot szort a nappaliba,mert ezzel lelzett,hogy ne a föld ala dugjam,hanem szorjam szet a hamvait.Ez megvolt beszelve.Szellem formaban nem lattam,de mondta hogy jön,de nem most,hogy ne ijedjek meg.A kepet nezve mintha festmeny lenne, udv Mari az iwiw-en megkeresleg udv Mari

mraudio@t-online.hu

(Marius, 2009.02.10 20:17)

Mint "abszolút" materialistának nevelt villamosmérnök én is eleinte meglepődtem a telepátia "véletlennel nem magyarázható" megnyilvánulásain. Ma már természetes, mint ahogy az is, hogy a szellemvilágnak is vannak megnyilvánulásai, csak legtöbben nem akarunk tudomást venni róla! Sokan szégyellnek élményeikről beszélni! Pedig ha valakivel megosztjuk tapasztalatainkat, meglepődünk a sok egybeesésen! Csak bátran! Azóta sok nagytudású műszaki kollégával beszéltem e dolgokról, minél többet tud valaki, annál nyitottabb e dolgok felé!
Persze a nők nyitottabbak, talán mindenre érzékenyebb lelkük miatt.

Zsuzsa

(kastély, 2009.01.26 22:07)

Zsuzsa!
Csodálatos helyen lakhatsz ahol valóban "érdekes" fényképeket lehet készíteni.

Zsuzsa

(Kastély, 2009.01.26 22:01)

Enikő!
Küld el a képeket!

meselovag@indamail.hu

(Enikő, 2009.01.26 19:03)

Üdv!

Elnézést, hogy írok, de öcsém a mai napon egy éve elhunyt nagymamám lakásában fényképezett, mivel a lakást eladtuk, és emlékként készíteni szeretett volna néhány felvételt. Több felvételen láthatóak energiagömbök. Néhányon nagyon élesen, az egyiken öcsém fején ül rajta egy gömb.
Mivel ilyet mi még sosem láttunk, és hitelében is kételkedtünk mindannyiunkat megdöbbentettek a képek. Örülnék, ha megnézné őket egy hozzáértő.

Üdv: Einkő

Visnye Pacsérvisnye tanya Somogyban

(Ökördi Zsuzsa, 2008.12.29 21:24)

Szia Zsuzsa!
Lányom fényképezőgépével vadásztuk le az első gömböket néhány napja. A család férfitagjai mindenáron "földi" magyarázatot keresnek. Én magam is szeretném kizárni a bakikat. Rengeteg gömböt fotóztam, kicsiket, nagyokat, világítóan fényeseket, néhányban valóban arcokat véltünk felfedezni. Néhány fotón érdekes ködös folt jelenik meg. A gömbök a két kattintás között általában változnak:eltűnnek, vagy megjelennek. Mindössze két fotón tudtam helyváltoztatást rögzíteni. A helyszínről - saját birtokunk - annyit, hogy lakott településtől három km, erdős terület /egykori erdészházban lakunk/. Örülök, hogy Rád találtam. Boldog új évet kívánok. Zsuzsa

Zsuzsa

(Brigiorbs, 2008.12.18 18:03)

Marica!
Köszönöm! Hasonló szépet és jót kívánok!

Tamási Dózsa Gy. út 41.

(Füredi Marica, 2008.12.18 16:28)

Waldorf óvónőként mostanában fotókat készítettem a gyerekek által játszott karácsonyi "Pásztor Játékról".Meglepődtem, hogy a képeken sok energia gömb látható.Most örülök, hogy rátaláltam az Önök oldalára, és másnak is van ilyen tapasztalata. Áldott Karácsonyt Mindenkinek! Üdvözlettel Marica

Zsuzsa

(Zsuzsa, 2008.12.13 16:49)

Szia snow!
Mindenekelőtt köszönöm amit írtál!
A szkepticizmus mint olyan,addig létezik,míg vannak olyan emberek akik eltökéltek egy egy bizonyos dologban és megpróbálják bebizonyítani -sikerrel állításukat az "ellentábor" számára,ami természetesen nagyon nehéz!
Az eddigi legnagyobb elismerést a közelmúltban Paulinyi Tamástól kaptam meg! Ebből is látom hogy "jó úton" haladok.Bár az ujságíró szkepticizmusa határozta meg a cikk mondanivalóját..!
Kérdezed,jó e nekünk ha megmutatják magukat?: Természetesen, mert a tudomány számára nagy lépés lenne és talán sikerülne megérteni létezésünket a földön...!

Szia Zsuzsa

(Snow, 2008.12.11 20:05)

Igazán emberi és emberközeli az oldalad. Hogyan birod az emberek szkepticizmusát , furcsa tekintetét. A megérzéseket hogyan tudod a beleérzéstől megkülönböztetni? Vajon jó vagy hasznos e nekünk hogy megmutatják magukat, no és mit is szeretnének, (ha egyáltalán akarnak valamit)Erős az érzésem hogy akarnak valamit csakhát mit is...........?

Zsuzsa

(ZsuzsaZsuzsa, 2008.11.07 23:25)

Szia Zsu!
Az orbs@citromail.hu ra küldheted a képet!

zsuni.zsu@gmail.com

(Zsu, 2008.11.07 16:31)

Üdv!
Érdekes tapasztalat vezetett erre az oldalra.A közelmúltban a nagyszüleim sírját tettük rendbe a párommal, amikor a korábban kissé elhanyagolt állapotához képest ismét lefotóztam a sírt, hogy el tudjam küldeni a távol álő Apámnak őket.
A sírkövet azelőtt szinte alig lehetett látni az előtte igencsak megnőtt bokortól, ezért megnyírtuk, majd lefotóztam. valami elmosódott alakot lehet kivenni, viszont senki nem állt úgy a közelben, hogy alakja visszatükröződhetett volna a névtáblán. Már a fényképezőgépen a kép készítésekor is láttam,hogy van ott valami, de a következő fotón már nem volt ott. Először azt hittem,hogy a lencse szennyeződhetett, de nem. Itthon, amikor feltöltöttem a képeket a gépre láttam, hogy ez valami olyasmi lehet, amit szellemekkel, vagy energiagömbökkel magyarázhatnánk. Laikus lévén viszont nem tudom eldönteni, hogy csak a technika játszik velem furcsa játékot, vagy tényleg van ott valami. Segíthetnél eldönteni, vagy adhatnál tanácsot, hogy hová küldjem a képet.
Köszönettel: Zsu

gyongyi7408@freemail.hu

(Kósa Gyöngyi, 2008.10.21 14:14)

Hihetetlenül jól sikerült fényképek!

Zsuzsa

(ZsuzsaDdorina, 2008.10.05 13:56)

Köszönöm Andris!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő »