Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Vendégönyv

2008.02.17

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szellemkép

(szellemfotós, 2011.09.14 22:38)

szia eme képet nem rég hivattam elő.. a 2 lány között és a srác "felett" nem volt senki,ezt csak az előhivás után vettük észre.. Azóta nem merünk partizni
http://kepgep.hu/2011/09/14/main/-29.jpg

feny83@reemail.hu

(vimmerzsutzsi, 2011.07.16 02:22)

szia zsuzsa be nézetem hozad :)

thavesz33@freemail.hu

(Pál, 2011.05.24 19:50)

sziasztok!
Hát nem is tudom hol kezdjem,talán 2 hónappal ezelőtt még semmi nem történt velem de utána megváltozott minden.
A szellemekben hittem,de csak komolytalanul.
Na szóval,éjfél és 3:00 óra között felkelek,mert nem tudok aludni,de a felkelésem se semmi,egyszerűen mint aki sose aludt kipattan a szemem.
És utána a vissza alvást el is felejthetem.
A másik az,hogy egy csillogó kb:10X10-es fénygömb jelent meg az ajtóm előtt,amikor felébredtem.
És lassan be szált a szobámba,tett egy kört és utána eltűnt.
Sok sztorim van a 2 hónap alatt,de elég szerintem ennyi.
És nap mint nap nem tudok aludni!!!

Zsuzsa

(Zsuzsa, 2010.12.25 03:09)

Szia!
Úgy látom én is hogy már csak szöveges ismertetője van de szerintem ha a google ba beírod lesz olyan oldal ahol megtalálod még.

Re: Zsuzsa Kösz

(Zoltán, 2011.04.19 21:26)

Kösz szépen
a felvilágosítást
Sok sikert a weboldalhoz!

angyliarc@gmail.com

(Nikodil, 2010.12.23 21:40)

Szia!
Én érdeklődni szeretnék egy videó után, ami nálad is fel van tüntetve, viszont az rtlklub oldalán nem lehet megtalálni.
Szellemvadászat a Zalacsányi kastélyszállóba
Ha esetleg tudnál benne segíteni, hogy hol találom meg azt megköszöném.

Zsuzsa

(Zsuzsa, 2010.12.22 22:44)

A banshee vagy Bean Si a kelta Bean Sídhe szóösszetételből ered, melynek jelentése tündérasszony, szellemasszony. A legendák szerint minden régi klánhoz tartozik egy Banshee, aki a család tagjaiért jajong. Ha közember hallja, nem kell tartania tőle. Általában az ősi lakhely közelében hallani sikolyait, s ezek jelzik a családtag halálának milyenségét is: ha a jajgatás hangos, akkor a halál erőszakos; ha halk, akkor békés.
Erről ritkán hallani. Viszont Skóciában valóban hatványozottabban jelentkeznek a különös esetek !
Kösz hogy megírtad!

Zsuzsa

(Zsuzsa, 2010.11.23 13:37)

Próbálj meg nem egyedűl lefeküdni ,elaludni vagy kapcsolj fel egy kis lámpát, húzd szét a sötétítőt stb Nincs mitől félni mert ezek az entitások nem bántanak.Ezek érdekes "jelenségek". De egyáltalán honnan tudod hogy szellemről van szó.
Főleg ha még nem tapasztaltál semmit. Nem tudom hány éves vagy mert ha érettebb a gondolkodásod akkor ezeket a félelmeket fel tudod dolgozni.Ha bármi probl van, nyugodtan írd meg.. :))

Zsuzsa

(Zsuzsa, 2010.11.23 13:35)

Szia Noname!
Attol hogy még nem hallottál zajokat, még vannak szellemek :))
De miből gondolod hogy azok, ha semmit nem észleltél, nem tapasztaltál?
Próbálj meg nem gondolni rá! Foglald le magad mondjuk a netezéssel, de olyan oldalakat ne látogass ahol a szellemekről, vagy bármilyen entitásokról is szó van! :)

Zsuzsa

(Zsuzsa, 2010.11.23 10:44)

Noname!
Válaszoltam mailban..

Félek.

(noname, 2010.11.22 20:56)

Hozzá tenném azt hogy hogy tudnék a félésből kigyúgyulni?Olvasd el amit az előbb írtam!
Köszi!Légyszives segítsetek mert nem tudok így normálisan élni hogy este mindig félnem kell.:(

manesz21@gmail.com

(Márty, 2010.08.19 14:07)

Szia!!!Engem nagyon érdekelnek a szellemekkel kapcsolatos dolgok!!!Esténként nálunk is fel szokott bukkanni egy szellem a konyha ajton keresztül szoktam fel figyelni rá!!!De ezt nem csak én vettem már észre,a férjem is többször meg kérdezte már ,hogy mi vagy ki mászkál állandóan esténként a konyha ajtó elött???Mert csak ide-oda suhan az ajtó elött és amikor meg ki nyitom az ajtót nem látok senkit!Mi lehet ez???Kérem válaszolja meg a kérdésem ha tudja hogy mi is lehet!Talán egy nyugtalan szellem aki itt maradtt??Vagy pedig egy gonosz ártó szellem??Üdv:Márty.

Dirike

(Dirike, 2010.06.02 18:44)

én szoktam látni ha 1edül vok itthon árnyékokat hogy elsuhan 1szer a testvéremmel 2.en maradtunk itthon és a tesóm 1 árnyékot látott utánna én is aztán lekörtézte a tesóm a szellemet bocsánatot kért tölle és 1 hang válaszolt neki hogy semmi baj! aztán nemhittem el hogy msnezek 1 szellemel aztmondta hogy jön velem suliba..persze ezt ki hiszi el?senki!de fotozás volt a suliba és a szellem rajta volt a fényképen!

Törökbálint

(Fenyő Orsolya, 2010.02.17 11:32)

Megint én...átnéztem az összes képünket és találtam még kb 10 képet amin van ilyen energiagömb...utána próbából csináltunk képeket a lakásban és 32 képből 4-5 képen megint volt energiagömb.
Nem tudom mit gondoljak...egy kicsit futkos a hátamon a hideg,de közben arra gondolok,hogy talán a 6 éve elhunyt nagypapám van itt velünk akivel nagyon szoros kapcsolatban álltam...

Törökbálint

(Fenyő Orsolya, 2010.02.16 20:32)

Szia!

Én és a párom mindig is úgy éreztük,hogy valami vagy valaki jelen van az otthonunkban,de nem nagyon foglalkoztunk vele. Egy nap a kislányomat fényképezgettem és pillanatfelvételeket készítettem róla. Az egyik képen pont egy olyan valamit észleltünk , mint ami a Te fotódon is van...pontosabban egy zárt energiagömböt.
Felkeltette az érdeklődésünket és rákerestünk...így találtunk rá a Te képeidre + láttunk egy műsort kb egy hete a tv-ben ahol pont ilyesmit mutattak,amire azt mondták,hogy szellem...Az lenne a kérdésem,hogy megtudunk-e bizonyosodni arról,hogy vannak-e a lakásunkban szellemek...mi ennek a módja...tudsz-e valamit ajánlani...ha lehetséges szeretném veled felvenni a kapcsolatot. Az e-mailcímem o.fenyo@postafiok.hu . Válaszodat előre is köszönöm!

angel.30 freemail.hu

(Angyalka, 2010.01.09 15:15)

Kedves Zsuzsa!
Oldaladat nézve egyre jobban gondolom azt hogy én is szellemt fotoztam, még pedig az édesanyámat. Ugyan is a karácsonyi fényképezéseimet vissza nézvén, lettem figyelmes arra, hogy pl: fotoztam egy adott pillanatot kisfiamat és a többieket, első képen semmi, rá pár másodpercre kattogtam még egyet, és ugyan az a beállitás pár másodperc alatt már volt a sarokban egy szürkés kör alakú folt. És az utánna lévő képeken megint semmi. Aztán még egy kép készült másik helységben ismént kisfiamat fotoztam 2-szer egymás után elsőképen megint semmi a másodiknál megint ott volt a folt.... És azóta hallok különös zajokat is. Nem igazán mondtam el senkinek sem mert nem hinének nekem. Ezért kérdezném én öntől, hogy lehet olyan hogy az én édesanyám itt van velem és vigyázz ránk? Vagyis az unokájára? Mert szinte mindig ő mellette van. Hozzáteszem hogy az anyosomék házában is fotoztam olyan képet amin van folt, és ott is az unokák körül, de ez másik napon volt más helyszínen. ( volt más is aki fotozott, azon a képeket nem látni semmit sem ) Lehetséges az hogy csak nekem jelent ez meg? Volna ennek valami üzenete? Viszont sajnos már aposom sincs köztünk.. Lehetséges hogy ott meg őt fotoztam le? Kérem ne nézzen " örültnek" Sosem zárkoztam el az ilyentől, sőőt hiszek is benne, de míg magamtől nem tapasztaltam ezt addig mást gondoltam én is.
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel: Angyalka

El lehet űzni?

(Knight, 2010.01.06 15:38)

El lehet űzni ezeket a szellemeket?Mert nekem van egy 3 éves testvérem,és egyszer arra ébredtünk hogy be van törve az üveg és mivel az üveg be volt festve pirosra,ezért a "szellemre" ráment ez a festék vagy mi a csoda.Aztán minig egy vörös folt volt a nappaliban,a fürdőbe,meg mindenhol!

hokamera

(swatka, 2010.01.03 16:56)

ricsi38@hondog.hu mutass nekünk vmi képet, mond el hol és hogyan zajlott az esemény

ricsi38@hondog.hu

(ricsi, 2010.01.03 14:14)

látam egy szelemet a hő kamerával

hangok

(Swatka, 2010.01.03 11:21)

Sziasztok!
Házunk egy olyan faluban van ahol régen törökök alagutakat ástak a falu alatt. Apum elmondása szerint mikor építette a házunkat nagyon érdekes dolgokra bukkant. A falu 2x leégett majdnem teljesen (még a rég múltban), de akkor még mórtéglával épített házak voltak. Ezeket a rétegeket (égett móros földet) meg is találta mikor ásták a ház alapjait. Na de még lejjebb kellett ásnia ekkor a kanalas markológép kanala vmiben megakadt. Végül nagy nehezen átszakította az előtte lévő akadályt és a markológép kanalában téglákat talált. Egy téglafal volt ott. Mit keresett ott tégla, ha utána az emberek mórból építették még a házaikat? Ebben az alagútban a falu más részein csontvázakat találtak. Annyit tudni hogy az alagút bejárata a Börzsönyi hegyeknél van. Hogy aztán ki építette a házunk alá azt a téglafalakat, de kétlem hogy a törökök az máig rejtély. Lefényképezni nem tudta mivel nem volt fényképezője, viszont nem szólt senkinek mert félt hogy leállítsák az építkezést, és elveszíti a telket. Végül is felépítette a házat de mondta hogy mikor a pincét csinálták volt lefelé írányuló téglás alagút, de mivel nem mertek lemenni befalazták. Mindig történtek különös dolgok a házban, léptek, zörgések, mielőtt a nagymamám meghalt szenet találtak az apuék a hálójukban, majd az én szobámban szétdobált kártyákat, pedig a szobámban nem tartottam kártyákat. Férjemmel szinte minden karácsonykor ott vagyunk az anyuéknál, férjem mindig mondta hogy nem szeret itt aludni, ő is hallott már lépteket, zörgéseket, sőt egyszer vki megijesztette a fürdőben (az ajtót bezárta, ült a wcn picit lehet csak rálátni az üveges ajtóra, és ekkor hirtelen be akart vki rontani az ajtón). Férjem mindig szeretett fényképezgetni a házban most legutóbb január 1.én is fotózott képeket amiken energiagömbök voltak, ekkor a testvéremmel együtt elhatározták hogy beállítsák a fényképezőt a szobámba és felvesznek 1-2 percet, míg nincs ott senki. Beállították a fényképezőt az egyik komód tetejére (mögötte egy tükör van), a fényképezővel szemben a szoba másik felébe világító csillagot tettek a székbe hogy látszódjon vmi a felvételen ha esetleg elmegy előtte vmi. Elnditották a 4 perces felfételt, és lejöttek, senki nem tudta mire készültek, mindenki lent volt az emeleten és az unokahúgommal játszottunk. Majd felmentek, és lejátszották, és vmi volta felvételen. Számítógépbe visszanézve még érdekes dologra lettünk figyelmesek. kb 1 perc 20 másodperes feljátszás után hallani egy halk nyikorgást és utána egy lihegést majd egy csattanást. A hideg ráz azóta amióta hallottam. Ez most már egy bizonyíték hogy tényleg jár vmi a házunkba. El sem merem képzelni miket vehetnénk fel ha első próbálkozásra már találtunk vmit, mi folyhat ott ha senki nincs fent a szobában egész éjjel. Persze az éjszaka gyötrelmes volt, de hála égnek másnap hazajöttünk.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő »